Welkom bij Barbetkennel Barbedoux!

Ik ben dol op Barbets en fok met veel plezier af en toe een nestje. Mijn fokhonden hebben een uitstekende gezondheid en een fantastisch blij karakter. Dit wil ik graag doorgeven aan volgende generaties.

 

Toutes, de zwarte Barbet op de foto hiernaast en hierboven, is de uit Finland afkomstige stammoeder van onze kennel. Toutes heeft een uitzonderlijk zacht karakter en een uitstekende gezondheid. Ze is één brok energie, altijd vrolijk en speelt graag. Toutes is heel intelligent en weet ons altijd slim te bespelen met haar charmes, waarmee ze (bijna) alles voor elkaar krijgt. Ze is dol op mensen en heeft een weergaloos vertrouwen in hen. Ze is prachtig gebouwd, heeft een fantastische vacht, sprankelende ogen, een eeuwig glimmende neus en ziet er energiek en stralend uit. Ze heeft niet voor niets de titel Nederlands Kampioen, maar voor ons is ze vooral een kampioen in de categorie "super gezinshond".
Met al deze positieve eigenschappen ben ik dan ook van mening dat zij een positieve en belangrijke bijdrage heeft geleverd aan de ontwikkeling van de huidige Barbetpopulatie en een prachtige basis heeft gelegd voor onze kennel. Wij hopen nog heel veel jaren te mogen genieten van haar aanwezigheid.
 

Onder het motto:
    TotaalVERzorging van de hond
    TotaalONTzorging van de baas


voer ik tevens met veel plezier een bedrijf met de naam
Dogs' Furry Tales
.

U bent daar welkom voor:
* vachtverzorging (behandelingen en/of instructie)
* dag- en vakantieopvang van uw Barbet.
* uitlaatservice


Meer weten? Klik op het logo om naar Dogs' Furry Tales te gaan.


Op de diverse pagina's op deze website is meer informatie over onze honden te vinden en over de Barbet in het algemeen. Als uw interesse gewekt is en u wilt onze Barbets in levenden lijve zien, dan bent u van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen.

Hartelijke groet,

Brigitte Waller-Rengelink


Wij zijn clubfokker van de Barbetclub, de Nederlandse rasvereniging voor liefhebbers en fokkers van de Barbet. 


Klik op het Barbetclublogo voor een kijkje op de clubwebsite.