Op 13 december 2016 werd het eerste nestje van Peddels geboren,
genaamd Barbedoux Olivia


De pups zijn vernoemd naar Olivia, mijn eerste kleindochter, die enkele uren na de pups werd geboren! Het was puur toeval dat dit het O-nest is terwijl haar naam Olivia is en ze op dezelfde dag werden geboren. De prachtige naam Olivia staat symbool voor vrede en geluk en het lag dan ook voor de hand om de reeds vooraf bedachte namen onmiddellijk overboord te gooien. De pups krijgen namen van olijfboomsoorten met de nestnaam Olivia.

Het nest bestaat uit 5 teefjes (1 bruin en 4 zwart, waarvan 2 met een wit borstvlekje). De namen van de pups zijn: Buza, Gentile, Lanzilotti, Nocellara en Picholine.

klik op de weekbuttons voor foto's per week

week 1-2  week 3-4   week 5-6     week 7-8         vertrek
 

Barbedoux Julie Lescaut (Peddels)
23-07-2014
zwart
HD-A / ogen vrij
Cousteau von der Leibrücke
15-04-2010
zwartbont
HD-A / ogen vrij

Peddels en Cousteau vullen elkaar mooi aan. Peddels is een zeer baasgericht zelfverzekerd teefje. Ze zwemt als de beste en onderneemt graag wat met haar baas. Ze is energiek maar tevens kalm en mag daarom mee naar het werk van haar baas. Ze is mooi stevig gebouwd en heeft een waterafstotende krulvacht. Cousteau is een stabiele rustige barbet met een fijn karakter. Hij heeft een mooie bonte krulvacht. Overigens zullen uit deze combinatie geen bonte pups geboren worden, want Peddels vererft geen bont. Mogelijke kleuren zijn zwart en bruin. We verwachten uit deze combinatie honden met een karakter dat zeer geschikt is voor hondensporten. Inteeltpercentage 3 generaties 0%, 5 generaties 4,9%.

 

terug naar beginpagina